Proudly Imperfect is een lifestyle merk & community dat vrouwen inspireert zichzelf te zijn, van zichzelf te houden en in zichzelf te geloven, zodat ze het leven kunnen creëren waar ze werkelijk naar verlangen en meer geluk, succes en vervulling kunnen ervaren. Op deze website vind je diverse content op het gebied van body(love), mind(set) en soul(food), voor jouw dagelijkse dosis Proudly Imperfect inspiratie! 

© 2018 Proudly Imperfect

LEUKE MONDKAPJES

10 leuke mondkapjes waar je wel vrolijk van wordt!

Leuke mondkapjes, waar vind je die? Ik kan het nog goed herinneren wanneer ik voor het eerst mensen met mondkapjes zag lopen. Het was op het vliegveld in Thailand begin maart. We deden er nog een beetje lacherig over, en vonden het een vreemd gezicht al die mensen met een mondkapje op. Maar dat was nog voordat corona ook in NL serious business werd.

Inmiddels worden mondkapjes ook in Nederland een normaal beeld op straat. Steeds meer mensen schaffen er eentje aan, zeker nu we vanaf 1 juni verplicht mondkapjes moeten dragen in het openbaar vervoer. Maar waar haal  je nou leuke mondkapjes vandaan waar je nog een beetje blij van wordt? Want heel eerlijk, van die blauwe, saaie mondkapjes word ik écht niet vrolijk. Het doet mij denken aan de tandarts, of een operatiekamer, en dat zijn twee plekken die ik het liefst vermijd. Om het dragen van een mondkapje een beetje aangenaam te houden, heb ik 10 leuke mondkapjes voor je op een rij gezet! Welke is jouw favoriet?

1.Leuke mondkapjes: ‘dotted’


In dit pakketje van de webshop About You zitten 2 katoenen mondkapjes. Ze doen een beetje denken aan 101 dalmatiërs, maar I love it! Deze leuke mondkapjes worden verkocht tegen kostprijs, twee stuks voor 13,07. Je vindt ze hier.

2.Mondkapje ‘leopard’

Release your inner leopard! Dit leuke mondkapje vond ik op Etsy, een website waar mensen hun zelfgemaakte spulletjes eenvoudig kunnen verkopen. Het mondkapje is handgemaakt door Kim, die accessoires van stof verkoopt. Het mondkapje is herbruikbaar, en gemaakt van 100% katoen. In het mondkapje kan eventueel een filter geplaatst worden Als je specifieke wensen hebt kun je contact met haar opnemen. Het mondkapje kost 9,95 incl. verzending. Je vindt hem hier.

3 .Mondkapje ‘sleepy eyes’

Een slechte nacht gehad? Laat het zien met dit grappige mondkapje met sleepy eyes erop. Ook dit mondkapje is handgemaakt, door Doortje. Het mondkapje kost 7,55 incl. verzending. Bekijk ook even haar andere creaties, er zitten super leuke printjes tussen! Klik hier voor het eye mondkapje, en hier voor al haar mondkapjes.

4. Mondkapje ‘Hul le Kes’

“FOR EACH MASK WE SELL ONLINE WE WILL GIVE ONE AWAY TO LOCAL FOOD BANK VOLUNTEERS.”

Hul Le Kes is een Nederlands modemerk dat handgemaakte mode in kleine oplagen maakt. In deze corona tijd maken ze ook leuke fashionable mondkapjes in drie maten. Dit roze met witte masker is gemaakt van een dubbele laag stof en is wasbaar. Ook in dit mondkapje kan een “filter” van tissue geplaatst worden die je kunt vervangen. Het masker is wat aan de hoge prijs, 17,50. Maar voor ieder verkocht masker doneren ze een masker aan een vrijwilliger van de Voedselbank. Bekijk hier al hun mondkapjes.


5. Mondkapje ‘sweet dots’

Deze leuke en lieve mondkapjes van lilzz.nl vliegen als zoete broodjes over de toonbank. Normaal gesproken verkoopt Lilzz alles wat je nodig hebt voor de aankleding van je babykamer en andere baby-dingetjes. En dat helemaal handgemaakt. Maar in deze tijd gebruikt ze de leuke stoffen dus ook voor mondkapjes. De mondkapjes kosten maar 5,95, en je kunt uit heel veel verschillende printjes kiezen. Klik hier voor de mondkapjes.

6. Mondkapje ‘tropical’

Als je dan toch niet naar de tropen kunt, haal dan de tropen naar hier met dit vrolijke mondkapje. Dit mondkapje van het duurzame merk JAN ‘N JUNE is gemaakt van 100% gerecycled stof. Ze gebruiken namelijk restjes stof die ze overhouden van de kleding productie. Super duurzaam dus! Het mondkapje kost 9,50. Wees er snel bij, want het duur even voordat het mondkapje geleverd wordt.

7. Mondkapje ‘timeless’

Ben je op zoek naar een neutraal mondkapje gemaakt van een fijne stof? Dan zijn de mondkapjes van Atelier Lout uit Amsterdam wat voor jou. Ook zij verkopen normaal gesproken baby essentials, maar voegen in deze tijd mondkapjes aan hun assortiment toe. Hun designs zijn gemaakt van simpele stoffen in zachte, tijdloze kleuren. Ook hun mondkapjes zijn eenvoudig en tijdloos, en matchen bij bijna elke outfit. Klik hier voor deze fijne mondkapjes.

8. Mondkapje ‘Kiss’

Het duitse merk Einstein & Newton verkoopt mondkapjes die opvallen, zoals dit mondkapje met een ‘kus’ erop. Wil je een statement maken met je mondkapje? Kies dan voor hun mondkapjes waar woorden zoals ‘change’ of ‘offline’ op staan. Ze zijn te koop bij About You voor 7,74 euro.

9. Mondkapje ‘chique’

Dit zelfgemaakte mondkapje heeft een chiquere look, dankzij de glimmende textuur en de kleur goud. Fijn als je een nettere outfit draagt, of met de trein of bus naar een chique feestje gaat. Het mondkapje is iets aan de hoge prijs (Euro 14,95) maar dan heb je ook wel wat moois en unieks!

10. Mondkapje ‘landkaart’

Voor iedereen die ook zo van reizen houdt; een mondkapje met de print van een landkaart erop. Gelukkig kun je het mondkapje zelf niet de hele tijd zien als je hem op hebt, anders krijg je zeker weer zin om te reizen! De prijs is wel wat aan de hoge kant (16,95 + 3,95 verzending) en de levering vraagt om geduld. Maar dan heb je wél een uniek mondkapje!

Zit er niks voor jou bij in het bovenstaande lijstje? Op Etsy of bij grote webwinkels kun je meer dan genoeg leuke mondkapjes vinden die helemaal passen bij jouw stijl.
Photo credit hoofd foto masker met luipaard print @kleine uil
No Comments

Leave a Reply