Proudly Imperfect is een lifestyle merk & community dat vrouwen inspireert zichzelf te zijn, van zichzelf te houden en in zichzelf te geloven, zodat ze het leven kunnen creëren waar ze werkelijk naar verlangen en meer geluk, succes en vervulling kunnen ervaren. Op deze website vind je diverse content op het gebied van body(love), mind(set) en soul(food), voor jouw dagelijkse dosis Proudly Imperfect inspiratie! 

© 2018 Proudly Imperfect

Disclaimer www.proudlyimperfect.nl

 

Ondanks de constante zorg en aandacht die ik besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin verwerkte content, is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen/e-books of overige content feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van www.proudlyimperfect.nl. Ik aanvaard dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze site, de (on)bereikbaarheid van de site of de content gerelateerd aan Proudly Imperfect.

Op deze site staan een aantal links aan naar andere websites. www.proudlyimperfect.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met jouw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

De informatie op deze site en gerelateerde content wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Proudlyimperfect.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Aan de inhoud van proudlyimperfect.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

De inhoud van www.proudlyimperfect.nl en de daaraan gerelateerde content is door mij samengesteld; de teksten zijn zelf geschreven of, tenzij aangegeven door een gastblogger. Ook de foto’s zijn door mij geschoten of komen van een stockphoto website. Het misbruiken of zonder toestemming gebruiken en of kopiëren van mijn foto’s, tekst en overige content is wettelijk niet toegestaan. Je kunt enkel foto’s of delen van de tekst gebruiken na schriftelijk toestemming van mij en indien er een link wordt geplaatst naar www.proudlyimperfect.nl.

Copyright @ 2018 www.proudlyimperfect.nl. All Rights Reserved.

Privacybeleid

 

Bescherming persoonsgegevens

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens! Wij verwerken de persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

In dit privacybeleid laten we je weten waarom we je persoonsgegevens nodig hebben en waarvoor wij deze gebruiken. Mocht je na het lezen van ons privacybeleid nog vragen hebben, stuur dan een mail naar: info@proudlyimperfect.nl.

Dit privacybeleid kan ten alle tijden gewijzigd worden als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid tref je aan op www.proudlyimperfect.nl. Wij raden je aan om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Je ziet op deze pagina altijd de laatste datum van wijzigingen.

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 13 juni 2018.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Proudly Imperfect, onderdeel van L.A.B.E.L. Concepts, gevestigd aan Burgemeester Caan van Necklaan 594, 2262 HC Leidschendam, waarvan Sabina van Roest eigenaar is, is verantwoordelijk voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Wanneer je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een (gratis) (online) workshop en/of training, een contact formulier hebt ingevuld, meedoet aan een prijsvraag of win-actie, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor een van onze producten en/of diensten, word je gevraagd je gegevens in te vullen. Wij verwerken enkel de gegevens die je zelf aan ons hebt verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor-en achternaam
  • Email adres
  • Telefoon nummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • IP-adres

Met wel doel gebruikt Proudly Imperfect de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Jouw voornaam en email gebruiken we voor het verzenden van commerciële en informatieve nieuwsbrieven.
  • Je voornaam, email en telefoon nummer die je invult bij een contactformulier, worden gebruikt om antwoord te geven op de contactaanvraag.
  • Je bedrijfsnaam, voor-en achternaam, adresgegevens, email en telefoonnummer die je invult bij een product aankoop, worden gebruikt op de factuur en bij een hardcopy product voor de verzending.
  • Als je meedoet aan een win-actie of prijsvraag, gebruiken we je naam, adres en/of e-mailadres om de actie uit te kunnen voeren en de prijswinnaar(s) bekend te maken en de prijs toe te kunnen zenden.
  • Wij delen op social media zoals Instagram win-acties en resultaten van behaalde doelen met Proudly Imperfect. Wanneer wij een post van jou m.b.t. Proudly Imperfect delen, taggen wij de persoon op de foto hierin. Wij zullen hier altijd eerst toestemming voor vragen. Proudly Imperfect krijgt geen toegang tot jouw social media account. Wij raden je aan om het privacybeleid van de social media partijen waar jij een account hebt, goed door te nemen zodat je weet hoe je gegevens worden gebruikt en hoe jij je instellingen kunt aanpassen.

Hoelang worden de gegevens bewaard?

Proudly Imperfect bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Indien je je uitschrijft voor onze emails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk binnen een maand uit het systeem worden verwijderd.

Met wie worden jouw gegevens gedeeld?

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons email systeem en dit gaat via de servers van Mailchimp. Lees hier meer over de privacy gegevens van Mailchimp.

Daarnaast delen wij gegevens die we verkregen hebben via het aanvragen van een gratis documentatie/workshop/training, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken.

In kaart brengen website bezoek – Google Analytics

Op de website Proudlyimperfect.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Proudly Imperfect gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Proudly Imperfect maakt hierbij gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website proudlyimperfect.nl gebruiken. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft daar ook het privacybeleid van Google Analytics aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website proudlyimperfect.nl aan Proudly Imperfect te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Proudlyimperfect.nl heeft hier geen invloed op.

Proudly Imperfect heeft Google geen toestemming gegeven om via Proudlyimperfect.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookieverklaring

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar j onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies vind je op de website van Consuwijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website, om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren en om traffic te analyseren, worden op www.proudlyimperfect.nl cookies gebruikt. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Wij gebruiken Tracking cookies om een profiel te maken van onze bezoekers; wij kijken hierbij waar de bezoeker vandaan komt en welke pagina’s worden bezocht en hoe lang deze worden bezocht.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Wanneer je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een (gratis online) workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen email van ons meer wilt ontvangen, kun je je ten alle tijden weer uitschrijven door middel van de link onderaan de nieuwsbrief of door contact met ons op te nemen via info@proudlyimperfect.nl. Je email wordt dan uiterlijk binnen een maand uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je hebt ten alle tijden het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@proudlyimperfecy.nl. Proudly Imperfect zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Proudly Imperfect verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via info@proudlyimperfect.nl.

Proudly Imperfect is een concept & website van L.A.B.E.L. Concepts en is als volgt te bereiken:

Burgemeester Caan van Necklaan 594
2262 HC Leidschendam
Nederland
KVK: 57989605
sabina@label-concepts.nl
info@proudlyimperfect.nl

Wijzigingen

Wij behouden ten alle tijde het recht om ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerktreding.