Proudly Imperfect is een lifestyle merk & community dat vrouwen inspireert zichzelf te zijn, van zichzelf te houden en in zichzelf te geloven, zodat ze het leven kunnen creëren waar ze werkelijk naar verlangen en meer geluk, succes en vervulling kunnen ervaren. Op deze website vind je diverse content op het gebied van body(love), mind(set) en soul(food), voor jouw dagelijkse dosis Proudly Imperfect inspiratie! 

© 2018 Proudly Imperfect

De 7 leukste moederdag cadeau ideeën voor 2020

Zondag 10 mei is het moederdag. Helaas kunnen we onze moeders geen moederdag knuffel geven, maar we kunnen haar wél een leuk en lief moederdag cadeau brengen of sturen! Even aan haar laten weten dat je aan haar denkt, en dat ze de liefste is.

Misschien ga je net als ik elk jaar weer veel te laat op zoek naar een moederdag cadeau, waardoor je geen tijd meer hebt om iets origineels te vinden. Laten we dat dit jaar voorkomen, en onze moeders in deze lastige tijd extra in het zonnetje zetten. Dit zijn de 7 leukste moederdag cadeau ideeën voor 2020, waar jouw moeder heel blij van gaat worden!

1. Een originele design foto box 

Foto albums met de leukste foto’s van jouw familie doen het altijd goed als moederdag cadeau. Maar geef er dit jaar eens een originele twist aan door een foto box met polaroid foto’s te geven. Onder de foto’s kun je een lieve tekst of datum toevoegen, waardoor het nog persoonlijker wordt. Alleen al de design box is super leuk om te geven. Als jouw moeder dan ook nog de foto’s ziet, prikt ze zeker een traantje weg! 

2. Een droogbloemen pakket 

Geef dit jaar geen standaard boeket bloemen, maar een droogbloemen pakket. Droogbloemen zijn in 2020 weer helemaal terug van weggeweest; je kunt ze langer bewaren dan standaard bloemen, waardoor jouw moeder na een week nog aan jou lieve gebaar denkt. In dit droogbloemen  pakket zit een stijlvolle houten standaard, die ruimte biedt aan twee schattige vaasjes en een moederdag wenskaart. Een duurzaam en origineel moederdag cadeau! 

3. Moeder & dochter armband

Houdt jouw moeder van sieraden? Dan is een moeder en dochter armband een super leuk moederdag cadeau. Met deze armband van My Jewellery zijn jullie altijd met elkaar verbonden. Heel fijn in deze tijd waarin we zoveel afstand moeten houden. 

4. Food pakketje met lokale lekkernijen of een diner

Stel zelf een leuk food pakketje samen met jouw moeders favoriete lokale lekkernijen en ga samen (op afstand) picknicken. Ook leuk; bestel een diner bij haar favoriete restaurant en laat dit bij haar thuis bezorgen. Sterrenrestaurant Bord’Eau* in Amsterdam heeft bijvoorbeeld een prachtig afhaalmenu met zeven gangen voor maar 35 euro. Met dit lekkere moederdag cadeau maak je niet alleen jouw moeder heel blij, maar steun je meteen de lokale horeca ondernemers. 

5. Nog een heerlijk moederdag cadeau; (gepersonaliseerde) chocola

Ook een heel lekker én leuk moederdag cadeau: een moederdag chocolade pakket van Hands Off. Als jouw moeder een zoetekauw is, maak je haar hier ontzettend blij mee. Wil je het persoonlijker maken? Je kunt je hier eigen verpakking ontwerpen, en een persoonlijke boodschap toevoegen. 

6. Een gezond moederdag cadeau; de Jouw box 

Kies je liever voor een gezond moederdag cadeau? Wat dacht je van de JouwBox. Een super healthy kwartaal box samengesteld door voedingsdeskundige Ralph Moorman en (dit kwartaal) met darm deskundige Nienke Gottenbos. In deze editie van de JouwBox laten ze jouw moeder kennis maken met de beste producten voor haar (darm) gezondheid. Leuk om te geven, en ook lief voor je portemonnee. Voor 11 natuurlijke producten t.w.v. 200 euro betaal jij 39 euro. 

7. Een liefdevol moederdag cadeau: Self Love pakket 

Geeft jouw moeder ook altijd zoveel liefde aan anderen, maar vergeet ze zichzelf regelmatig? Dan is een zelfliefde pakket een mooi moederdag cadeau om te geven. In dit Self Love pakket van Rock Your World zitten 49 kaarten met diepgaande thema’s om te oefenen met zelfliefde. Ze geven richting, brengen jouw moeder in contact met zichzelf en anderen. Daarnaast maken ze ruimte vrij om liefde volledig te kunnen geven EN ontvangen. Daarbij zitten 3 roze Rozenkwartsen, de steen van (zelf)liefde. Een prachtig cadeau om te geven, want niets is fijner om jouw moeder liefdevol, gelukkig en stralend te zien!

No Comments

Leave a Reply