Proudly Imperfect is een lifestyle merk & community dat vrouwen inspireert zichzelf te zijn, van zichzelf te houden en in zichzelf te geloven, zodat ze het leven kunnen creëren waar ze werkelijk naar verlangen en meer geluk, succes en vervulling kunnen ervaren. Op deze website vind je diverse content op het gebied van body(love), mind(set) en soul(food), voor jouw dagelijkse dosis Proudly Imperfect inspiratie! 

© 2018 Proudly Imperfect

Ik ga meer persoonlijke verhalen delen!

Vorig weekend vroeg ik jullie via Instagram of jullie het leuk vinden als ik meer persoonlijke verhalen deel. Verhalen over wat ik in het dagelijks leven meemaak en waar ik mee bezig ben. Hier werd 100% ja op geantwoord. Ik heb dus besloten meer over mijzelf, mijn ups en downs, en dagelijkse bezigheden te delen.

En heel eerlijk? Dat vind ik best spannend. Ik merk dat ik mijzelf stiekem een beetje verstopte achter stockfoto’s, tips en trics. Maar nu ik weer een jaartje ouder bent, (Yay, vandaag ben ik jarig!) is het is tijd dat ik mijzelf meer laat zien, en mijn eigen Proudly Imperfect verhalen met jullie deel. Als oprichter van dit blog, vind ik het namelijk belangrijk om eerlijke en menselijke verhalen te delen. We zijn tenslotte geen perfecte robots, maar mensen van vlees en bloed. 

Persoonlijke verhalen die inspireren

We ervaren allemaal ups en down, onzekerheden en avonturen. Zelf haal ik veel inspiratie uit echte verhalen van andere millenials. Dus ik hoop dat ik met mijn eigen verhalen jullie ook kan inspireren. Ik weet nog niet precies hoe ik hier vorm aan ga geven, maar dat gaat vast goed komen. 

Bovendien is het delen van persoonlijke verhalen een hele fijne manier om dingen van mij af te schrijven. Want ook al schrijf ik veel over zelfliefde, zelfvertrouwen en het creëren van het leven waar je echt naar verlangt, zelf ben ik er ook flink mee bezig. Ook ik loop tegen dingen aan, zoek naar manieren om meer zelfliefde en zelfvertrouwen te ontwikkelen. En ook ik ben dagelijks aan het werken aan het leven waar ik echt naar verlang. 

“Het ontwikkelen van zelfliefde en zelfvertrouwen is een on-going proces. Er zit geen eind aan. Het leven is veranderlijk, en in elke fase hebben we nieuwe dingen te leren en te ontdekken.”

Naast mijn artikelen met tips, (en op instagram de quotes) ga ik jullie dus meer meenemen in mijn eigen reis naar meer zelfliefde, zelfvertrouwen en het leven waar ik naar verlang. En het begint vandaag met het voorstellen van mijzelf. Want de afgelopen tijd zijn er een aantal volgers bij gekomen die mij nog niet kennen. (WELKOM!) Ik kan mij voorstellen dat het wel fijn is te weten wie achter dit blog zit. 

Wie zit er achter dit blog?

Dus hoppaaa, daar gaat ie…Ik ben Sabina, (sinds vandaag) 33 jaar en ik woon in Den Haag. Daar werk ik vier dagen per week als content manager bij een recruitment bedrijf. Een leuke baan, met fijne collega’s waar ik veel leer.

Naast mijn vaste werk doe ik graag yoga (Yin, Vinyasa en Bikram), fitness, lees ik veel boeken over zelfontwikkeling, gezondheid en lifestyle en werk ik ook nog aan dit blog. (Ehmm… geen idee waar ik de tijd vandaan haal) Ik heb communicatiemanagement gestudeerd, en daarna de opleidingen gewichtsconsulent, Hormoonfactor trainer en een fitness opleiding gevolgd.

Nog een paar leuke/gekke dingen over mij;

* Ik ben half Roemeens, mijn moeder is in Boekarest geboren. Ik heb daar nog veel familie wonen, die ik regelmatig bezoek. Het is trouwens echt een toffe stad om te bezoeken, het wordt niet voor niets het ‘Parijs van het oosten‘ genoemd. Kijk maar naar de foto bij dit blog!

* Ik ben gek op 100% pure chocola, van het merk Stella. Ik eet elke dag drie blokjes. Nope, geen ander merk kan aan deze chocola tippen.

* Ik eet geen dierlijke producten, maar plant-based food. De reden daarachter deel ik binnenkort in een blog!

* Ik struin elke week mijn favoriete kringloopwinkels in de Piet Hein straat af, op zoek naar mooie pareltjes voor in huis.

* Weleens gehoord van de auto-immuunziekte Hashimoto? Yep, dit hebt ik, waardoor ik antistoffen tegen mijn schildklier heb. Ik ben bezig om mijzelf te genezen en van de medicatie af te stappen met behulp van voeding, lifestyle en de juiste supplementen. En dat gaat de goede kant op!

* Ik werk tevens als freelance content creator / tekst schrijver, via mijn bedrijf LABEL-CONCEPTS. Hartstikke leuk om opdrachtgevers te helpen met het ontwikkelen van diverse content (strategieën).

* Ik ben bang in het donker, want zonder lenzen zie ik dus niet wat die enge vlek in de hoek is. Whahaha.

* Mijn blog is ontstaan vanuit het schrijven van mijn eerste boek ‘Proudly Imperfect, van Miss perfect naar je ware zelf’. In het boek deel ik verhalen over mijn worsteling met het streven naar perfectie en geef ik tips hoe je minder perfectionistisch door het leven kunt gaan. 

Persoonlijke verhalen delen

Als kind droomde ik er al van om verhalen te delen. Ik wilde bij een magazine werken, of een boek schrijven. Dat ik de kans heb gekregen om daadwerkelijk een boek te schrijven, is voor mij heel bijzonder. Hoewel het eindresultaat mij niet kwam aanwaaien (sterker nog; het was het lastigste dat ik ooit heb gedaan), heeft het mij laten zien dat als je iets echt wilt, je het kunt realiseren. Ik ontdekte dat ik het schrijven over zelfliefde, zelfvertrouwen en het creëren van het leven waar je echt naar verlangt, mij veel voldoening geeft.  

Misschien omdat ik er zelf nog dagelijks mee bezig bent, maar vooral omdat ik alles wat ik in mijn weg leer en ervaar graag met jou wil delen. In mijn eigen reis, zie ik namelijk dat hoe meer ik werk aan zelfliefde een zelfvertrouwen, hoe dichter ik bij het realiseren van mijn doelen kom. En hoe lekkerder en fijner ik in mijn vel zit. Dat gun ik iedereen!

Ik geloof dat als we elkaar supporter, eerlijker zijn, en ervaringen en tips delen, we allemaal dichter bij het leven kunnen komen waar we écht naar verlangen.” 

Streven naar perfectie

Maar laat ik even teruggaan naar waar ik vandaan kwam….Als ik terugkijk op mijn reis naar meer zelfliefde en zelfvertrouwen, kijk ik terug op een jonge vrouw die streefde naar perfectie. Ik ging over mijn grenzen heen, was ontzettend zoekende, onrustig en zocht in dingen om mij heen naar waardering dat ik goed genoeg was. Uitputting en een bijna burn-out waren het gevolg, waardoor ik mij realiseerde dat het zo niet langer kon. Ik ging in therapie en zocht een goede coach. Dit was de eerste stap in mijn zoektocht naar meer zelfliefde, zelfvertrouwen en een fijner leven. 

Niet echt een makkelijke tijd, maar wel ontzettend leerzaam. Ik merkte dat ik veel winst behaalde door aan mijzelf te werken. Niet alleen in hoe ik mij voel, maar ook in hoe ik mijn leven vormgeef. Met ups en downs, wordt het elk jaar een stukje beter en fijner. En nog steeds praat ik af en toe met een coach, want zelfliefde en zelfvertrouwen ontwikkelen is een proces dat nooit ophoudt. En juist dat maakt het leven zo interessant. Want hoewel ik ouder en hopelijk wijzer word, heb ik nog een hoop te leren en te ervaren. 

Nog een leuk nieuwtje en een bedankje

Ik neem jou graag mee in mijn reis, en ben ook ontzettend benieuwd naar jouw reis. Stuur mij gerust een mail met jouw verhaal. En oja, nog een leuk nieuwtje. Binnenkort schrijf mijn vriendinnetje Pauline elke maand haar REAL STORY over haar ervaringen met moederschap. Super leuk en inspirerend, zeker als je net moeder bent geworden, of gaat worden.

Wil je meer over mij weten? Volg mij dan op mijn persoonlijke Instagram account. Naast de persoonlijke verhalen op Proudly Imperfect, deel ik hier nog meer foto’s, verhalen en gedachten uit mijn dagelijks leven.

Ik sluit dit blog graag af met een bedankje. Dankjewel dat je mijn artikelen leest, en dat je bereid bent ook te leren, te groeien. Fijn dat we samen deze reis aangaan, en elkaar supporten en motiveren. Bedankt, dat jij jij bent! Liefs, Sabina

No Comments

Leave a Reply