Proudly Imperfect is een lifestyle merk & community dat vrouwen inspireert zichzelf te zijn, van zichzelf te houden en in zichzelf te geloven, zodat ze het leven kunnen creëren waar ze werkelijk naar verlangen en meer geluk, succes en vervulling kunnen ervaren. Op deze website vind je diverse content op het gebied van body(love), mind(set) en soul(food), voor jouw dagelijkse dosis Proudly Imperfect inspiratie! 

© 2018 Proudly Imperfect

Proudly
Imperfect

'Nothing is as powerful as being your true self'

MEER GELUK, SUCCES & VERVULLING

‘Nothing is as powerful as being your true self.’
Proudly Imperfect is een lifestyle merk & community dat vrouwen inspireert zichzelf te zijn, van zichzelf te houden en in zichzelf te geloven, zodat ze een leven kunnen creëren waar ze werkelijk naar verlangen en meer geluk, succes en vervulling kunnen ervaren. Iedereen heeft een unieke ‘You-factor’; een combinatie van eigenschappen, kwaliteiten, talenten, competenties, imperfecties, interesses. behoeften en verlangens. Onze You-factor is een unieke kracht waarmee we op onze eigen manier een bijdrage kunnen leveren aan de wereld en meer geluk, succes en vervulling kunnen creëren.

Echter komt onze You-factor vaak niet geheel tot uiting doordat we (onbewuste) belemmerende overtuigingen over onszelf of het leven hebben. Sommige overtuigingen maken dat we gaan streven naar (een onhaalbare) perfectie, niet van onszelf houden of in onszelf geloven, waardoor we dingen gaan vermijden, gaan ‘overleven’, of leven naar de verwachtingen van anderen. Hierdoor verbergen veel vrouwen wie ze werkelijk zijn en lopen ze hun ware verlangens en behoeften voorbij, met het gevolg dat ze zich uitgeput, ongelukkig en onvervuld voelen.

(Em)Power, Growth, Connect & Share
In samenwerking met andere vrouwen en merken bied ik diverse informerende en inspirerende content, welke het zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfbewustzijn vergroot en daarmee bijdraagt aan meer geluk, succes en vervulling. Toegankelijke tips en verhalen van coaches, ervaringsdeskundigen,  bekende en onbekende vrouwen, dragen bij aan mijn missie om elke vrouw te inspireren Proudly Imperfect zichzelf te zijn, van zichzelf te houden, in zichzelf te geloven en het leven te creëren waar ze werkelijk naar verlangt.

De content op deze website is opgedeeld in de categorieën Body(love), Mind(set) & Soul(food) en is gebaseerd op de waarden (em)Power, Growth, Connect & Share.  Tevens ik hier mijn persoonlijke ervaringen over hoe ik Proudly Imperfect leer leven, meer van mezelf leer houden, in mijzelf leer geloven en – ondanks imperfecties en offdays- het beste uit mijzelf en mijn leven haal. Op een eerlijke en open manier maak ik taboe’s bespreekbaar, deel ik mijn struggles, ups en downs, inzichten en overwinningen waarin andere vrouwen zich wellicht kunnen herkennen. Lees hier meer over mijn verhaal!

Mission Statement Proudly Imperfect

Inspiring women to be Proudly Imperfect themselves, to love themselves, believe in themselves, and create the life they truly desire.

'Because nothing is as powerful as being your true self.'

Proudly Imperfect visie

Een wereld creëren waarin elke vrouw Proudly Imperfect zichzelf durft te zijn en dankzij de kracht van haar You-factor de wereld een stukje mooier maakt en (meer) geluk, succes en vervulling in haar leven ervaart. Hoe? Met behulp van:

process-bg-holder
Blogs & Vlogs
Boeken & E-books
Events en workshops
Inspirerende producten

Kernwaarden Proudly Imperfect

(Em)power

‘Nothing is as powerful as being your true self’. Kunnen en durven zijn wie je werkelijk bent is een unieke kracht. Met jouw You-factor (de unieke combinatie van (karakter)eigenschappen, kwaliteiten, talenten, competenties, imperfecties, interesses, behoeften en verlangens) kun je een wezenlijk verschil maken in jouw leven. Jij bent je eigen guru & je eigen superhero en Proudly Imperfect helpt je dat ontdekken!

Connect

In contact staan met jezelf is belangrijk voor een gelukkiger en bewuster leven. Door bewust te voelen, naar jezelf (je eigen behoeften en verlangen) te luisteren, en dingen te doen waar jij van oplaadt, ervaar je dit contact. Hierdoor kun je dicht bij jezelf en op je eigen pad blijven. Vanuit deze verbinding kun je het leven creëren waar je echt naar verlangt en jezelf (vanuit je wie je werkelijk bent) verbinden met de mensen om je heen.

Growth

Het leven is bedoeld om jezelf continu te ontwikkelen en om steeds bewuster te worden, zodat je het beste uit jezelf en je leven kunt halen. Maar dan wel vanuit liefde en met compassie voor jezelf, en gericht op progressie in plaats van perfectie. Door jezelf toe te staan vaker buiten je comfort zone te gaan, te vallen en weer op te staan, stimuleer je jezelf om te leren en te groeien en inspireer je anderen om hetzelfde te doen!

Share

Ik geloof in de kracht van delen. Niet alleen in het delen van talenten, maar ook in het delen van Proudly Imperfect, kwetsbare en eerlijke verhalen. Met deze verhalen wil ik laten zien dat iedereen imperfecties heeft, struggles en ups en down ervaart en dat je er niet alleen voor staat. Met jouw verhaal worden taboes doorbroken en kunnen we met meer compassie verbinden (Connect), groeien (Growth) en bloeien (EmPower)!

Proudly Imperfect Ambassadeurs

'Individually, we are one drop. Together, we are an ocean'

eltd-team-image

TENI STEPANOSIAN

Eigenaresse Fitbeauty.nl

Teni (1990) is afgestudeerd diëtiste, fulltime blogster en eigenaresse van Fitbeauty.nl. Op haar blog stelt ze zich regelmatig kwetsbaar op door open en eerlijk haar worstelingen, gedachten en ideeën met haar volgers te delen. Ze staat ongedwongen en positief in het leven en gelooft dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt. En dat bewijst ze met haar eigen leven; ze schreef het boek 'Eindelijk vrij', zei haar baan op om fulltime te bloggen en was co-host bij het tv-programma Body, Mind & Guilty Pleasures. Ze hoopt dat we steeds meer naar elkaar gaan luisteren en meer over onze struggles en kwetsbaarheid zullen praten, zodat het geen taboe meer is om imperfect te zijn.

eltd-team-image

DANI JAŠAREVIĆ

Oprichtster FITGIRLS.

Dani (1983) is oprichtster en mede-eigenaar van FITGIRLS. Deze zelfbewuste vrouw en mama, heeft de levensmissie om met het platform andere vrouwen te ondersteunen en te inspireren om in hun kracht te staan. Haar drang om andere vrouwen te helpen naar zowel fysieke en mentale fitheid, ontstond toen zij zelf met een burn-out worstelde. Deze ervaring stimuleerde haar om te groeien, meer naar zichzelf te luisteren en in alles wat ze doet haar hart te volgen. Dani is sterk door kwetsbaar te zijn, durft dappere keuzes voor zichzelf te maken, en kan intens genieten van boksen, pizza en een goede kop koffie!

eltd-team-image

LIZZY BLIJLEVEN

Mede-eigenaar van FITGIRLS

Lizzy (1988) is mede-eigenaar van FITGIRLS. Lizzy is een echte girlboss en heeft geleerd haar hart te volgen. Jarenlang streefde Lizzy 'Picture Perfect' na, maar voelde zich hierin niet gelukkig. Uiteindelijk maakte ze het dappere besluit om voor zichzelf te kiezen en haar leven compleet om te gooien. Ze besloot om alleen nog maar dingen te doen waar zij gelukkig van wordt. Vanaf dat dat moment richt ze zich samen met Dani op het verder ontwikkelen van het platform Fitgirls. In 2016 zei ze haar baan op om het succes van FITGIRLS nog groter te maken. Ze houdt van dansen, schrijven, yoga en lekker eten en gaat met passie recht op haar doel af!

eltd-team-image

Jip Isabel de Jongh

Schrijfster & blogster op Jipisabel.nl

Jip (1993) is online Health influencer en inspireert dagelijks mensen omtrent een gezonde en fitte lifestyle. Op Jipisabel.nl deelt ze tevens open en eerlijk persoonlijke verhalen en op Instagram post ze regelmatig over zelfacceptatie en balans. Dit met de intentie om meer realness in de wereld te brengen. Ze weet namelijk als geen ander hoe de struggle met jezelf en het leven met een masker op je kan belemmeren. De laatste jaren werkt Jip eraan om dichter bij zichzelf te komen en haar masker af te zetten. Met vallen en opstaan, groeit Jip naar een zelfbewuste vrouw die anderen met haar eerlijke verhalen motiveert om zichzelf te zijn en goed voor zichzelf te zorgen.

Connect & share!

Neem gerust contact op indien je vragen hebt, of iets wil delen!