Proudly Imperfect is een lifestyle merk & community dat vrouwen inspireert zichzelf te zijn, van zichzelf te houden en in zichzelf te geloven, zodat ze het leven kunnen creëren waar ze werkelijk naar verlangen en meer geluk, succes en vervulling kunnen ervaren. Op deze website vind je diverse content op het gebied van body(love), mind(set) en soul(food), voor jouw dagelijkse dosis Proudly Imperfect inspiratie! 

© 2018 Proudly Imperfect

Hi, ik ben
Sabina

Auteur van het boek Proudly Imperfect, blogger en creatieve storyteller!

Proudly Imperfect

Als oprichtster van proudlyimperfect.nl creëer ik elke dag met passie en heel veel liefde diverse content om jou te inspireren Proudly Imperfect jezelf te zijn, van jezelf te houden en in jezelf te geloven. Zodat jij, net als ik, het leven kan creëren waar je werkelijk naar verlangt.
Waarom ik Proudly Imperfect heb opgezet, lees je hieronder!

VAN MISS PERFECT…

Voor een lange tijd streefde ik naar het perfecte plaatje; ik wilde het perfecte lichaam, het perfecte leven, de perfecte carrière, en om dat te bereiken ging ik heel ver. Ik probeerde alle ballen in de lucht te houden, overal controle op te houden, probeerde elk crashdieet uit en ging maar door en door zonder echt rust te nemen….Ik worstelde met ‘imperfecties’ in mezelf en het leven, met pijnlijke emoties en lastige gebeurtenissen. Het mocht er niet zijn, want ik wilde zo graag ook gelukkig, sterk, mooi, slank en succesvol zijn, net zoals de mensen om mij heen (op social media) leken. Om bij dat perfecte plaatje te komen stelde ik hele hoge eisen aan mezelf en de realiteit, en ging ik de strijd aan; ik paste me continu aan, deed me groter en zekerder voor, en moest alles altijd perfecter doen om aan mijn hoge eisen te voldoen. Als dat niet lukte kwam dat kritische stemmetje in me op, om me vervolgens even de grond in te boren…Soms werd ik daar zo onzeker en bang van, dat ik me juist stil en klein hield en dingen ging uitstellen, uit angst om te falen, niet goed 

genoeg te zijn, er niet bij te horen of niet mooi genoeg te zijn. Mijn onzekerheid verborg ik krampachtig achter een stoer masker, en mijn ware verlangens en gevoelens duwde ik diep weg om maar ‘Miss perfect’ te zijn en waardering te krijgen van anderen..Maar hoe hard ik ook worstelde om het perfecte plaatje te behalen, om alles onder controle te houden en hoeveel waardering ik ook kreeg; diep vanbinnen voelde ik me nooit tevreden, gelukkig of echt vervuld. Volgens dat kritische stemmetje in mij kon het altijd beter en perfecter. Het voortdurend vechten en vluchten, continu aanpassen, mijn eigen behoeften,  gevoelens en ware zelf onderdrukken maakte me zo moe, ongelukkig en onvervuld, dat ik op een dag niet meer kon. Ik werd letterlijk ziek; ik had een auto-immuunziekte ontwikkelde en zat tegen een burn-out out aan. Dat was het begin naar mijn zoektocht naar een nieuwe lifestyle en houding, waarin ik wel geluk en vervulling kon ervaren. 

NAAR MIJN WARE ZELF!

Hoe moe ik ook was, en hoe diep dat dal ook was, met mijn laatst restje energie nam ik het heft in eigen handen om mijn leven om te gooien. Ik volgende cursussen over voeding, training, hormonen en lifestyle, zodat ik wist hoe ik op een gezonde manier weer in balans kon komen. Daarnaast volgde ik diverse vormen van therapie en las ik stapels boeken over persoonlijke ontwikkeling. Langzaam realiseerde ik me dat het streven naar perfectie mij niet gelukkig ging maken. Ik leerde om weer te voelen en naar mezelf, mijn verlangen en behoeften te luisteren. Maar ook om anders te denken, zodat ik weer op mezelf kon vertrouwen en kon voelen dat het helemaal oké was om mezelf te zijn. Vanuit dat vertrouwen oefen ik om vaker nee te zeggen, mijn grenzen aan te geven en durf ik steeds meer mijn hart te volgen en mijn verlangens te realiseren. Ik leerde manieren om anders om te gaan met mijn ‘Miss Perfect overleef patronen’ en met de ups en downs in het leven. En dat verandert langzaam mijn leven.

Juist door mezelf te zijn, mijn ware verlangens en hart te volgen, en imperfecties te accepteren, ervaar ik nu steeds vaker een gevoel van geluk, succes en vervulling…Elke dag oefen ik nu om Proudly Imperfect mezelf te zijn, meer van mezelf te houden en in mezelf te geloven. Want ik weet nu dat jezelf zijn, jouw ‘You-factor’, inclusief kwetsbaarheid en imperfecties, een unieke kracht is die je juist verder brengt in het leven. Want er is maar 1 jij. Als je werkt aan progressie in plaats van streeft naar perfectie, en Proudly Imperfect jezelf durft te zijn, kun je echt een verschil maken in jou leven en in de wereld! Imperfect, maar met trots en meer geluk, succes en vervulling!

.Ik weet nu dat jezelf zijn, jouw ‘You-factor’, inclusief je kwetsbaarheid en imperfecties, juist een unieke kracht is die jou werkelijk verder brengt in het leven en meer geluk, succes en vervulling brengt.

Mission Statement Proudly Imperfect

Inspiring woman to be Proudly Imperfect themselves, to love themselves and create the life they truly desire.

'Because nothing is as powerful as being your true self.'

Mijn verhalen

In mijn persoonlijke blogs schrijf ik over mijn ups & downs, ervaringen en nieuwe inzichten in mijn zoektocht naar een Proudly Imperfect leven met meer zelfvertrouwen, zelfliefde, geluk, succes en vervulling.

Een paar weetjes over mij

Coffee!! YEs please!

De dag starten met een heerlijke dubbele espresso en een stukje pure 100% chocola in een koffietentje…dat maakt mij zo gelukkig! Even een momentje voor mezelf, voordat ik aan de slag ga.

Creatief!

Zonder creativiteit zou de wereld saai zijn…creativiteit is mijn soulfood, mijn passie. Of het nu tekenen, schilderen, fotograferen of schrijven is, ik ben in mn flow als ik creatief bezig ben en vanuit het niets iets kan creëren.

Natuur, suppen & vrijheid

In stilte vind ik antwoorden en die stilte vind ik in de natuur. Zet me in een bos, op het strand of in de bergen en ik ben dolgelukkig! En oja, op vakantie ben ik graag aan het suppen op zee, het geeft me een heerlijk vrij gevoel..

Mijn favo steden

Ik voel mij thuis in mijn geboortestad Den Haag, ben verliefd op het creatieve Amsterdam en ben Antwerpen aan het ontdekken! Vraag waar ik ben, en je vindt me in een van deze 3 steden!

Yoga & fitness

De combinatie van fitness en yoga is mijn ideale manier om in balans te blijven. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. Door fitness voel ik me krachtiger, en door yoga wat zachter en meer ontspannen.

Interieur concept junky

Ik ben dol op mooie en bijzondere (interieur) concepten en ben altijd op zoek naar nieuwe plekken die net even anders zijn. Denk aan bijzondere hotels, mooie restaurants of inspirerende koffietentjes. En het liefst maak ik er ook nog even mooie foto’s van!

Connect & share!

Neem gerust contact op indien je vragen hebt, of iets wil delen!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 8036493363 Feed will not update.