Proudly Imperfect is een lifestyle merk & community dat vrouwen inspireert zichzelf te zijn, van zichzelf te houden en in zichzelf te geloven, zodat ze het leven kunnen creëren waar ze werkelijk naar verlangen en meer geluk, succes en vervulling kunnen ervaren. Op deze website vind je diverse content op het gebied van body(love), mind(set) en soul(food), voor jouw dagelijkse dosis Proudly Imperfect inspiratie! 

© 2018 Proudly Imperfect

Pers & Media

Bekijk hier alle online en offline publicaties omtrent Proudly Imperfect en lees meer over de pers & media mogelijkheden.

Publicaties 2018

Bekijk hieronder alle online en offline publicaties omtrent Proudly Imperfect. Klik op de afbeelding om het artikel of de url te openen.

Aanvraag opties spreken, schrijven, interviews

Ik deel graag verhalen omtrent Proudly Imperfect en gerelateerde onderwerpen zoals perfectie, de kracht van imperfectie en jezelf zijn, burn-out, je hart volgen, en onderwerpen gerelateerd aan body(love), mind(set) en soul(food). Vanwege mijn achtergrond in voeding, hormonen en fitness, deel ik ook graag informatie over een gezonde en gebalanceerde lifestyle. Lees hier meer over mijn verhaal en achtergrond.

Heb je een verzoek voor een presentatie, artikel/blog/column, of wil je een interview aanvragen? Stuur dan een email naar info@proudlyimperfect.nl. Voor samenwerkingen, advertentiemogelijkheden of andere zakelijke vragen, kun je hier meer informatie vinden.

Schrijven

Columns, (informatieve) artikelen en blogs, onderwerp in overleg en passend bij de doelgroep.

Spreken

Je kunt mij boeken voor presentaties en events waarin ik mijn Proudly Imperfect verhaal deel of spreek over een vooraf besproken onderwerp.

Interviews

Heb je vragen over Proudly Imperfect? Ben je geïnteresseerd in mijn verhaal? Neem gerust contact op voor de interview mogelijkheden.

CONNECT & SHARE.

Heb je een verzoek voor een presentatie, artikel/blog/column, of wil je een interview aanvragen? Neem gerust contact met mij op!